skip to main content
Ga naar de homepage
EN

Groei

Internationalisering en opschaling kunnen hand in hand gaan met normalisatie. Houd daar rekening mee en profiteer!

NENnovation funnel Groei

Uw concept is succesvol in de markt geïntroduceerd. Het is interessant om vast te stellen welke vernieuwende aspecten van uw innovatie doorslaggevend zijn en hoe normen, normalisatie en bescherming van het IE hieraan hebben kunnen bijdragen.

Geef ook uw internationale groei een boost

Normen en normalisatie kunnen de marktacceptatie van een innovatief concept stimuleren en vervolgens kunnen zij ook de verdere opschaling en internationalisering een verdere boost geven. Opschaling en internationalisering gaan namelijk hand in hand met normalisatie.   Door Nederlandse normen om te zetten naar een Europese of internationaal normproduct of door deel te nemen in een internationale normcommissie zal uw innovatie een verdere boost kunnen krijgen. NEN heeft de toegang tot internationale normalisatienetwerken en de middelen en contacten in huis om deze processen te ondersteunen.  

Uw organisatie groeit mee

Met het succes van uw innovatie neemt de omvang van uw organisatie ook toe. Dat stelt eisen aan het management en doet de behoefte aan managementsystemen toenemen.  Voor managementsystemen zijn er talloze normen actief waar vaak aan wordt gerefereerd in aanbestedingen of in contracten. Zorg dat u op de hoogte bent en indien nodig over de juiste certificering beschikt.